17 NovDags att planera julshopping – Årets julklappar glittrar

Tiden går som bekant fortare än man tror, november susar förbi och snart är december här med julrush och jakten efter årets julklappar! Beroende vem julklappen är till finns det så klart många olika paket att välja mellan. Till den som älskar glitter är en guldring, armband eller diamantring alltid ett uppskattat paket att få öppna på julafton.

Kärleksbevis

HalsbandDe allra flesta är på det klara med att en glittrande gåva är något som uppskattas varmt när det ges mellan paret som älskar varandra. Man ska dock inte tro att bara för att en guldring är en guldring så är det automatiskt uppskattat. Nej det är faktiskt väldigt personligt vilket typ av guldsmycke som man uppskattar och önskar sig. Det är de små detaljerna som avgör även om man ibland kan känna att de allra flesta guldringar och andra smycken är relativt lika varandra. Som alla emotionella produkter är det därför viktigt att man väljer med omsorg, titta online och besök även en butik och titta närmare på de som du bäst känns rätt för personen du köper smycket till.

Örhänge, armband, ring eller halssmycke?

Denna eviga fråga vilket man ska välja och vad har de för symboliskt värde och faktum är att det finns inte riktigt några begränsningar, att köpa en vigselring till bästa kompisens fru kan vara att gå över ett par gränser. Det handlar om att känna den du köper smycket till, tänk på vad personen oftast bär, byter de ut något vid olika sociala tillfällen. Var uppmärksam på detta så kommer det bli lättare att köpa en present som helt enkelt uppskattas för en lång tid framöver.