30 JunFörlovningsring och vigselringar

Om du letar efter olika typer av ringar tycker jag att Guldfynd är de bästa att gå till.

De har ett riktigt brett urval, både vad gäller utseende och pris. Min syster förlovade sig nyligen och jag följde med hennes fästman när han letade efter en förlovningsring som skulle passa. Jag har bra koll på vad hon tycker om när det kommer till smycken och mode så han bad mig om råd. Det första valet, kanske även det svåraste, är att bestämma om ringen ska vara i guld eller silver. Av någon anledning förknippar jag just förlovningsringar med silver, men om jag tänker efter tycker jag att guld är mer användbart då jag har flest smycken i guld och inte gärna blandar de båda. Även min syster har en majoritet av guldsmycken, så därför var vi båda överens om att förlovningsringen också skulle vara i guld. Vi hittade en jättefin med några små detaljer. En enkel, men vacker, ring är vad hon uppskattar mest så det är vad vi bestämde oss för. Smycken är något jag tycker är jätteroligt att kolla på, så jag blev jätteglad över att jag fick ge smakråd gällande förlovningsringen. Nästa steg är att hitta vigselringar, vilket jag hoppas få följa med på.

 

När vi kollade på olika förlovningsringar kikade jag även på just vigselringar, och såg några otroligt vackra alliansringar. Som sagt föredrar min syster de lite enklare ringarna, men det finns ju många alliansringar som också är enkla trots sina stenar. Men vi får se vad de tycker, det är ju trotsallt inte jag som ska ha ringarna. Det viktigaste är att de trivs med dem, och att de kommer ihåg att det är vad de representerar som är det viktiga, inte hur de ser ut.

 

Något annat jag såg var namnsmycken, vilket har blivit väldigt populärt på sistone. Enligt mig är det en riktigt rolig sak att ge bort i present. Det kanske blir bra till jul eller någon födelsedag. Det känns som om det blir en till tur till Guldfynd snart.